
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מביאים מים לרתיחה בסיר גדול, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים לגמרי. 2בינתיים מחממים שמן לטיגון עמוק. 3פורסים את הבצל לפרוסות דקות, מפרקים לטבעות ומערבבים את הטבעות עם הקמח. מטגנים את הבצל המקומח עד שהוא מזהיב ומוציאים לנייר סופג. 4מועכים את תפוחי האדמה בעזרתמועך פירהומעבירים למחבת מחוממת כדי להיפטר מהנוזלים. מעבירים לקערה. 5מערבבים לתוך הפירה החם את החמאה והשמנת המתוקה עד שהתערובת מתאחדת. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם. 6מערבבים את הפירה עם הבצל המטוגן (שומרים חופן בצל בצד). מעבירים לצלחת ומפזרים מעל את הבצל שנותר. תפוחי האדמה לבישול מגיעים בשקית צהובה. הם תפוחי אדמה לבנים, שאינם מתפוררים בבישול, מתבשלים מהר יותר ומתאימים גם לשילוב בסלטים. המרקם שלהם בשרני יותר ופחות מוצק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |