
המצרכים :לקישואים במסקרפונה:
לאנדיב ברוקפור:
ברי בגלייז מצומצם:
ירקות וגבינות נוספים:
אופן ההכנה:1קישואים: מוזגים את המסקרפונה לקערה ו״פותחים״ אותה בעזרת כף. קוצצים את האנשובי ומוסיפים פנימה. ממלאים את פרחי הקישוא וצולים על פלנצ׳ה או מחבת חמה. מוציאים כשהקישוא צרוב יפה יפה. 2חוצים את האנדיב ומפזרים אבקת סוכר, מלח ופלפל מעל. מניחים על הפלנצ׳ה וצולים כמה דקות. מורידים מהפלנצ׳ה ומפזרים גבינת רוקפור בין העלים. 3חוצים את פטריות המלך, חורצים בסכין לאורך הפטרייה וצולים היטב על הפלנצ׳ה. 4מקלפים את הגזרים וצולים גם אותם על הפלנצ'ה. 5מכניסים פטה כבשים למעשנה עם אורגנו טרי מעל ושמן זית. 6לגבינת הברי: מוזגים את ציר הבקר למחבת ומוסיפים דבש וחומץ שרי. מצמצמים עד שמסמיך, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך. מוסיפים את פרוסות הענבים. מניחים את הברי בכלי נירוסטה, מוזגים מעל את הרוטב, מוסיפים ענף תימיו ומכניסים לגריל לכ-5 דקות. 7מסדרים בצלחת הגשה גדולה את כל סוגי הגבינות והירקות ומגישים. מתכוני התכנית מאסטר שף מובים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |