
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הכבד לשניצלים ודופקים עם פטיש מיועד. משאירים 20 דקות לאוורור. 2מכינים פירה מתפוחי האדמה. (קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גסות ומבשלים עד לריכוך על אש בינונית. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים חמאה/מרגרינה ומלח לפי הטעם). 3מחממים מחבת עם שמן. טובלים את הכבד בביצה ובקמח ומטגנים עד לקליפה זהובה. 4מטגנים בצל בסיר, מוסיפים 2 כוסות מים, 2 כפות קמח, כף מרק עוף ומבשלים על אש קטנה עד לסמיכות רצויה. 5מגרדים צנון, מוסיפים שמן זית, פלפל ומלח לפי הטעם. 6מסדרים את השניצל על הפירה ומוזגים את הרוטב מעל. בתאבון. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |