אוכל
אוכל

שניצל כבד עגל על פירה סמיך

אם בא לכם לשדרג את שניצל העוף הרגיל, זה המתכון בשבילכם. שניצל עסיסי ונהדר שמשתלב נפלא עם הפירה שמתחתיו

|מאסטר שף| פורסם18:19
שניצל כבד ומחית בטטה (תמונת AVI: mako)
Rating:3.113reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם כבד עגל
  • 7 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים
  • 2 ביצים
  • כוס קמח
  • 400 גרם פטריות שמפניון חתוכות
  • כף מרק עוף
  • צנון לבן בינוני
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כוסות מים
  • 40 גרם חמאה
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1פורסים את הכבד לשניצלים ודופקים עם פטיש מיועד. משאירים 20 דקות לאוורור.

2מכינים פירה מתפוחי האדמה. (קולפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות גסות ומבשלים עד לריכוך על אש בינונית. מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים חמאה/מרגרינה ומלח לפי הטעם).

3מחממים מחבת עם שמן. טובלים את הכבד בביצה ובקמח ומטגנים עד לקליפה זהובה.

4מטגנים בצל בסיר, מוסיפים 2 כוסות מים, 2 כפות קמח, כף מרק עוף ומבשלים על אש קטנה עד לסמיכות רצויה.

5מגרדים צנון, מוסיפים שמן זית, פלפל ומלח לפי הטעם.

6מסדרים את השניצל על הפירה ומוזגים את הרוטב מעל. בתאבון.

סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (4 מנות):

אנרגיה793 קלוריות
חלבונים49 גרם
פחמימות102 גרם
שומנים20 גרם

לטבלה המלאה

הערכים התזונתיים באדיבותערכים תזונתיים למתכוןעלולה להיות סטייה בנתונים

>> למתכוני התכנית הרביעית של העונה החדשה

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il