
המצרכים :לסינטה:
ללחמנייה:
לגרטן:
אופן ההכנה:1הסינטה: פורסים את הסינטה דק-דק, מתבלים בפלפל, מלח ושמן זית. רגע לפני ההגשה מטגנים במחבת במשך 2-3 דקות. 2הגרטן: חותכים את תפוחי האדמה דק-דק. במחבת עם שמן זית מטגנים ומוסיפים שומן כבש ורוזמרין. 3ההגשה: מורחים על הלחמנייה מיונז, שמים ומסדרים את שכבות הסינטה. מורחים ביניהן חרדל . מגישים לצד מלפפונים חמוצים ופלפלים חריפים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |