אוכל
אוכל

סנדוויץ' סינטה עם גרטן

לפעמים צריך לשחרר את רגשות האשם וללכת עד הסוף עם התאוות הגדולות שלנו: לחמנייה מפנקת עמוסת מיונז, פרוסות סינטה דקות וגרטן תפוחי אדמה בשמן זית ושומן כבש. התירו את החגורות

|מאסטר שף VIP| פורסם16:05
קרפ סוזט (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לסינטה:

  • 350 גרם סינטה
  • פלפל
  • מלח
  • שמן זית

ללחמנייה:

  • לחמניית המבורגר גדולה
  • מיונז
  • חסה
  • חרדל

לגרטן:

  • תפוחי אדמה
  • שמן זית
  • שומן כבש
  • 2 גבעולי רוזמרין

אופן ההכנה:

1הסינטה: פורסים את הסינטה דק-דק, מתבלים בפלפל, מלח ושמן זית. רגע לפני ההגשה מטגנים במחבת במשך 2-3 דקות.

2הגרטן: חותכים את תפוחי האדמה דק-דק. במחבת עם שמן זית מטגנים ומוסיפים שומן כבש ורוזמרין.

3ההגשה: מורחים על הלחמנייה מיונז, שמים ומסדרים את שכבות הסינטה. מורחים ביניהן חרדל . מגישים לצד מלפפונים חמוצים ופלפלים חריפים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il