אוכל
אוכל

קרוזה

בצק דקיק ממולא בבשר (גם בקר וגם כבש) מתובל ברוטב פיקנטי. עבודת מלאכת יד נעימה וטעימה שלא רואים כל יום

|מאסטר שף| פורסם23:00
קרוזה (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12
Rating:4.739reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לבצק:

  • 400 גרם קמח
  • 100 מ"ל מים חמים
  • כפית וחצי מלח
  • ביצה

למילוי:

  • 200 גרם בשר בקר
  • 100 גרם בשר כבש
  • 1 בצל לבן
  • 1 עגבנייה
  • 20 גרם פטרוזיליה
  • מעט שמן
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כמון

לרוטב:

  • 4 עגבניות

    3 גמבות אדומות

    מעט שמן

    2 פלפל צ'ילי חריף, פרוס דק

    2 שיני שום, קצוצות

אופן ההכנה:

1הבצק: מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים מים, מלח וביצה. לשים 10-15 דקות. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל-30 דקות.

2הרוטב: מגרדים את העגבניות והגמבות בפומפייה ונפטרים מהקליפות.

3מטגנים את הצ'ילי 2-3 דקות ומוסיפים את תערובת העגבניות והגמבה. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי על אש קטנה. 2 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את השום.

4המילוי: קוצצים דק את הבצל, העגבנייה והפטרוזיליה (בנפרד).

5מטגנים את הבצל 3-4 דקות, מוסיפים את העגבנייה הקצוצה ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות ומניחים לצינון.

6קוצצים את הבקר בסכין ואת הכבש טוחנים פעמיים במטחנת בשר.

7מערבבים את שני סוגי הבשר עם הפטרוזיליה הקצוצה ותערובת הבצל והעגבנייה.

8מכינים את הכיסונים: מרדדים את הבצק דק דק וקורצים עיגולים.

9מניחים מהמלית במרכז כל עיגול, וסוגרים.

10מבשלים במי מלח ומגישים עם רוטב העגבניות.

*כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il