
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1הבצק: מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים מים, מלח וביצה. לשים 10-15 דקות. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל-30 דקות. 2הרוטב: מגרדים את העגבניות והגמבות בפומפייה ונפטרים מהקליפות. 3מטגנים את הצ'ילי 2-3 דקות ומוסיפים את תערובת העגבניות והגמבה. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי על אש קטנה. 2 דקות לפני סוף הבישול מוסיפים את השום. 4המילוי: קוצצים דק את הבצל, העגבנייה והפטרוזיליה (בנפרד). 5מטגנים את הבצל 3-4 דקות, מוסיפים את העגבנייה הקצוצה ומביאים לרתיחה. מבשלים 2-3 דקות ומניחים לצינון. 6קוצצים את הבקר בסכין ואת הכבש טוחנים פעמיים במטחנת בשר. 7מערבבים את שני סוגי הבשר עם הפטרוזיליה הקצוצה ותערובת הבצל והעגבנייה. 8מכינים את הכיסונים: מרדדים את הבצק דק דק וקורצים עיגולים. 9מניחים מהמלית במרכז כל עיגול, וסוגרים. 10מבשלים במי מלח ומגישים עם רוטב העגבניות. *כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |