אוכל
אוכל

כבד עוף ביין אדום עם אורז ואפונה

אורז, בצל מטוגן, אפונה וחבושים בתבשיל מפתה עם כבדי עוף. ואם זה לא מספיק, חכו לקראנץ' של הפיסטוקים

|מאסטר שף| פורסם18:10
כבד עוף עם אורז ואפונה (תמונת AVI: mako)
Rating:1.513reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • כוס אורז
  • כף חמאה
  • 2 בצלים
  • סוכר
  • כוס אפונה
  • 2 כוסות ציר עוף
  • 3 כוסות יין אדום
  • תימין
  • 2 חבושים
  • 2 כפות רכז רימונים
  • 500 גרם כבד עוף
  • קמח

להגשה:

  • פיסטוקים קלויים

אופן ההכנה:

1מבשלים את האורז בכוס וחצי מים ומוסיפים חמאה.

2מטגנים בצל עם מעט סוכר עד שהוא מתקרמל.

3מבשלים אפונה במים עם מלח. כאשר היא מוכנה מסננים ומעבירים אותה לסיר עם ציר עוף. מוסיפים בצל מטוגן וממשיכים לבשל עד שמצטמצם.

4מצמצמים יין בסיר קטן יין עם תימין וחבושים, מוסיפים רכז רימונים.

5מקמחים את הכבדים ומטגנים אותם בשמן זית כמה דקות.

6מסדרים בצלחת את האורז עם בצל מטוגן ופיסטוקים מעל. מסדרים גם את הכבדים ושופכים את רוטב היין מעליהם.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il