
המצרכים :לסלט:
לוויניגרט:
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים השחורות במים 20-15 דקות עד שהן במצב אל דנטה, מסננים ממים, ומעבירים לקערה לקירור. מערבבים עם פטרוזיליה, כוסברה ובצל. 2מערבבים את חומרים הוויניגרט ומוסיפים לעדשים. 3בעזרת קולפן יוצרים רצועות דקות של בטטה, מטגנים בשמן עמוק 3-2 דקות ומעבירים למסננת. 4את הקינואה שמים במסננת קטנה וטובלים בשמן עמוק 4-5 שניות. מעבירים לקערה ומערבבים עם קצת מלח ופלפל. 5מרכיבים: בתחתית קערה מניחים את סלט העדשים. מעל מגרדים פטה כבשים, במרכז מסדרים בערימה את הבטטה המטוגנת ומעל כל המנה מפזרים פאף קינואה. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |