אוכל
אוכל

קוביות קולרבי בסירופ תפוז

אין גבול למה שאפשר לעשות עם ירקות. קוביות קולרבי שבושלו, נצרבו ונקלו לצד סלט רענן, גבינת סנט מור וסירופ ממיץ תפוזים טרי. ככה פותחים ארוחה

|מאסטר שף VIP| פורסם16:17
קוביות קולורבי בסירופ תפוז  (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.427reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לקוביות הקולרבי:

  • קולרבי
  • שמן זית
  • פלפל שאטה
  • קליפת תפוז כתומה
  • חמאה

לסלט:

  • אנדיב
  • רוקט
  • שמן זית
  • לימון

לסירופ תפוז:

  • מיץ מ-2 תפוזים
  • סוכר
  • מעט חמאה
  • גבינת סנט מור
  • סירופ
  • גבינה כחולה

אופן ההכנה:

1חותכים את הקולרבי לשלוש קוביות.

2בסיר עם מים רותחים מבשלים את הקוביות בשמן זית, פלפל שאטה וקליפה כתומה של תפוז.

3כשהקולרבי מתרכך, מוציאים את הקוביות. קובייה אחת פורסים לשלוש פרוסות וצורבים במחבת לוהטת עם מעט חמאה.

4קובייה אחרת עוטפים בחמאה ונייר אפייה וקולים בתנור. לאחר השחמה, פורסים לשלוש פרוסות.

5הסלט: פורסים אנדיב לפסים ומערבבים בקערה עם רוקט, שמן זית ולימון.

6הסירופ תפוז: בסיר קטן שופכים את מיץ התפוזים, מוסיפים סוכר ומבשלים עם מעט חמאה.

7הרכבת המנה: מניחים פרוסה מבושלת של קולרבי, פרוסה צרובה ופרוסה קלויה, ביניהן מניחים פיסת סנט מור, מכינים 3 קוביות כאלה ומזלפים סירופ, ובאמצע סלט עם מעט גבינה כחולה.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il