
המצרכים :לקוביות הקולרבי:
לסלט:
לסירופ תפוז:
אופן ההכנה:1חותכים את הקולרבי לשלוש קוביות. 2בסיר עם מים רותחים מבשלים את הקוביות בשמן זית, פלפל שאטה וקליפה כתומה של תפוז. 3כשהקולרבי מתרכך, מוציאים את הקוביות. קובייה אחת פורסים לשלוש פרוסות וצורבים במחבת לוהטת עם מעט חמאה. 4קובייה אחרת עוטפים בחמאה ונייר אפייה וקולים בתנור. לאחר השחמה, פורסים לשלוש פרוסות. 5הסלט: פורסים אנדיב לפסים ומערבבים בקערה עם רוקט, שמן זית ולימון. 6הסירופ תפוז: בסיר קטן שופכים את מיץ התפוזים, מוסיפים סוכר ומבשלים עם מעט חמאה. 7הרכבת המנה: מניחים פרוסה מבושלת של קולרבי, פרוסה צרובה ופרוסה קלויה, ביניהן מניחים פיסת סנט מור, מכינים 3 קוביות כאלה ומזלפים סירופ, ובאמצע סלט עם מעט גבינה כחולה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |