
מרק גזר ואגוזיםפינוק אמיתי בעל טעמים עמוקים ומרקם חלק-חלק: מרק כתום, קרמי ועשיר של גזר, בצל, אגוזי מלך ושמנת מתוקה. נהדר בחורף, שווה להדליק בשבילו מזגן בקיץ![]() צילום: רענן כהן, מאסטר שף |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1שמים חמאה בסיר ומטגנים את הבצל כ-10 דקות עד ריכוך מעל להבה בינונית. 2מוסיפים את הגזר לבצל ומבשלים עוד כמה דקות. 3מוסיפים את אגוזי המלך ומעט מלח ומערבבים. 4מוסיפים ציר או מים ומבשלים עד לריכוך של הגזרים. 5טוחנים בעזרת בלנדר ידני למרקם חלק. 6מוסיפים שמנת ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול לפני ההגשה. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |