
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1בעזרת סכין, חורצים חריצים לכל אורך הכתף. 2גורסים במטחנה או בעלי ומכתש את כל התבלינים יחד ומורחים יחד עם המלח על כל חלקי הכתף. מורחים גם שמן זית על הכתף, גם לתוך החריצים שיצרנו. 3מחממים תנור ל-180 מעלות. 4צולים את הכתף במחבת חמה וגדולה מכל הצדדים עד שהיא משחימה מעט. שופכים את המים למחבת ומכסים אותה היטב בנייר אפייה ובנייר כסף, כמה שיותר אטום (אפשר גם להדביק את נייר הכסף עם בצק מתערובת של מים וקמח כדי לוודא את האטימות). 5מעבירים את המחבת האטומה לתנור ואופים כשעה וחצי. מורידים את הכיסוי ומגישים את הכתף. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |