
המצרכים (4 מנות):לעוף:
לירקות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-200 מעלות. 2מערבבים את הפטרוזיליה היבשה הכוסברה היבשה, האורגנו, והרוזמרין הקצוץ עם מעט מלח, פלפל, שמן הזית, מיץ הלימון וגרדת הלימון. 3מורחים מתחת לעור של העוף את התערובת וגם מעסים אותו איתה מבחוץ. את שארית הרוטב מכניסים לחלק הפנימי של העוף, יחד עם חצי לימון. אופים כשעה בתנור, עד שהעוף שחום ומוכן. 4חותכים את הגזר, הבטטה, השאלוטס, השום ותפוחי האדמה לפרוסות ומערבבים עם שומן העוף, שמן הזית, מלח ופלפל. אופים בתנור כ-45 דקות עד שהירקות שחומים ורכים. כל 15 דקות בערך אוספים את הנוזלים מהתבנית ומפזרים על פרוסות הירקות. 5מגישים את העוף יחד עם הירקות. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |