
סלט אורז קר ובטטות צלויותכמה פשוט ככה טעים: אורז מלא, בטטות ובצל ברוטב משגע של צ'ילי, בזיליקום ולימון, ומעל כל זה שקדים קלויים ושומשום שחור. סלט קר, מזין ונהדר שיכול להיות ארוחה בפני עצמה![]() צילום: מתוך מאסטר שף, שידורי קשת |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1חותכים את הבטטה והבצלים בצורה גסה ומערבבים עם שמן זית, מלח וקינמון טחון. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-30 דקות. 2מכינים את הרוטב: מערבבים צ׳ילי, שום, גרידה ומיץ מלימון אחד, אותה כמות שמן זית וכף רוטב סויה. מערבבים לתוך האורז המצונן את הבצלים ובטטות, כוסברה ובזיליקום קצוץ, 2 כפות שומשום שחור ושקדים קלויים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:אורז ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |