אוכל
אוכל

סלט אורז קר ובטטות צלויות

כמה פשוט ככה טעים: אורז מלא, בטטות ובצל ברוטב משגע של צ'ילי, בזיליקום ולימון, ומעל כל זה שקדים קלויים ושומשום שחור. סלט קר, מזין ונהדר שיכול להיות ארוחה בפני עצמה

|מאסטר שף| פורסם12:45
סלט אורז קר – מיכל אפשטיין (צילום: מתוך מאסטר שף, שידורי קשת)
צילום: מתוך מאסטר שף, שידורי קשת
Rating:4.9125reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • כוס אורז מלא, מבושל
  • בטטה
  • בצל
  • כפית קינמון
  • כוסברה קצוצה
  • בזיליקום קצוץ
  • שקדים קלויים
  • 2 כפות שומשום שחור

לרוטב:

  • צ׳ילי אדום קצוץ
  • 2 שיני שום, כתושות
  • גרידה ומיץ מלימון אחד
  • שמן זית
  • כף סויה

אופן ההכנה:

1חותכים את הבטטה והבצלים בצורה גסה ומערבבים עם שמן זית, מלח וקינמון טחון. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-30 דקות.

2מכינים את הרוטב: מערבבים צ׳ילי, שום, גרידה ומיץ מלימון אחד, אותה כמות שמן זית וכף רוטב סויה. מערבבים לתוך האורז המצונן את הבצלים ובטטות, כוסברה ובזיליקום קצוץ, 2 כפות שומשום שחור ושקדים קלויים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:אורז
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il