מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

צ'רשי

מעדן טריפוליטאי של דלעת ותבלינים שאפשר לאכול עם הכל

|mako אוכל| פורסם21:50
ממרח דלעת (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 1 קילו דלעת חתוכה לקוביות
  • 5-6 שיני שום
  • 1 כפית גדושה פפריקה מתוקה
  • 1 כפית פפריקה חריפה
  • מיץ לימון
  • מלח
  • 1/4 כפית קימל טחון (כרוויה)

אופן ההכנה:

1מבשלים את הדלעת כחצי שעה, עד לריכוך, מסננים ומעבירים לקערה. לאחר מכן מועכים אותה בעזרת מזלג.

2כשהדלעת מתקררת מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

3שומרים בכלי אטום במקרר.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il