
המצרכים :לבצק:
לתפוחי האדמה:
לבשר:
לבצל המקורמל:
לצ'ימיצ'ורי:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את המים ולשים במיקסר עד לקבלת בצק. מוסיפים את השמן והמלח ולשים במיקסר כ-10 דקות. מכסים את הבצק ומניחים בצד לתפיחה של כשעה. 2מכינים את תפוחי האדמה: מביאים מים לרתיחה בסיר גדול ומבשלים בהם את תפוחי האדמה עד שהם רכים. מועכים לפירה. 3במחבת מחממים 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים. מוסיפים לפירה יחד עם השום, מלח, הכף הנותרת של השמן וכורכום ומערבבים. 4מכינים את הבשר: מחממים את השמן במחבת ומטגנים בו את השום כדקה. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהוא מחליף את צבעו. מוסיפים כוסברה ובהרט, מערבבים ומכבים את האש. 5מכינים את הבצל המטוגן: פורסים את הבצל לרצועות עבות. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים בו את הבצל עד שהוא משחים. מכבים את האש, מוסיפים את הסילאן ומערבבים. 6מכינים את הצ'ימיצ'ורי: מערבבים יחד את הכוסברה, השום, הנענע, הפלפל החריף ושמן הזית. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. 7מחממים תנור ל-240 מעלות. 8מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו עיגולים גדולים. על כל עיגול מניחים במרכז שכבה דקה של תערובת תפוחי האדמה, מעט בצל מעל, מעט בשר מעל וצ'ימיצ'ורי מעל הכל. סוגרים את שני צידי הבצק מעל המלית ואת שתי הפינות שנוצרו מסובבים למעין קשר. 9אופים בתנור כ-10 דקות, עד שהבצק שחום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |