
המצרכים :
לרוטב טופי:
לבלילת הטמפורה:
לקצפת:
אופן ההכנה:1במחבת או סיר עם תחתית עבה ממיסים את הסוכר, על אש בינונית. לא לערבב! בשלב שבו מחצית הסוכר במחבת הפכה לנוזל בצבע ענברי מנערים את המחבת בעדינות. 2כשכמעט כל הסוכר התקרמל ונותרו רק מעט גבישי סוכר, מערבבים בכף עץ, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב עד להמסה מוחלטת. מוסיפים שמנת מתוקה (זהירות, הקרמל עלול להשפריץ), מערבבים כדקה ומורידים מהאש (אם רוצים קרמל מלוח מוסיפים בשלב האחרון כפית מלח). 3מעבירים לקערה חופן בוטנים, ומצפים תוך כדי ערבוב בכף של הקרמל שהכנו. מניחים לצינון, וקוצצים. מקציפים שמנת ואבקת סוכר לקצפת יציבה ושומרים במקרר. 4מערבבים את כל חומרי הטמפורה, כמה שפחות – רק עד שהבלילה אחידה. 5מערבבים את כל חומרי הטמפורה, כמה שפחות – רק עד שהבלילה אחידה. 6מרכיבים: מצפים את הבננות בבלילת הטמפורה ומטגנים בשמן עמוק עד להשחמה, מניחים מעל הקצפת, מפזרים מסביב בוטנים מקורמלים ובוטנים רגילים, ומוזגים מעל הכל רוטב טופי. מתכוני התוכנית מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |