אוכל
אוכל

סטייק אנטריקוט עם צ'יפס בטטה ותפוחי אדמה

הכי פשוט והכי טעים שיש: סטייק עסיסי שמכינים בקלות בבית, עם צ'יפס פריך במיוחד שחלקו מבטטה וחלקו מתפוחי אדמה. והסוד הגדול? תיבול מיוחד על הצ'יפס, שהופך אותו לממכר לאללה

|מאסטר שף| פורסם12:07
סטייק וצ'יפס בטטה ותפוחי אדמה (צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף)
צילום: אמיר מנחם, מאסטר שף
Rating:4.935reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 1 בטטה
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • כף קמח
  • חצי כפית מלח
  • שמן לטיגון עמוק
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • סטייק אנטריקוט במשקל 400 גרם
  • כף שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר טרי
  • גרידה מלימון אחד

אופן ההכנה:

1חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לרצועות ומערבבים עם הקמח והמלח.

2מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את רצועות תפוחי האדמה והבטטה עד שהן מזהיבות. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

3מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים את עלי הפטרוזיליה על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות בתנור כדי לייבש אותה. מפוררים את העלים היבשים.

4מוזגים מעט שמן על הסטייק ומורחים אותו עליו היטב בידיים. מפזרים עליו מעט מלח ופלפל.

5מחממים מחבת פסים וצורבים בה את הסטייק לכמה דקות משני הצדדים, לפי דרגת ההכנה הרצויה.

6מגרדים מעל הצ'יפס ג'ינג'ר טרי, גרידת לימון ופטרוזיליה יבשה ומערבבים. מגישים יחד עם הסטייק. ניתן להגיש עם קטשופ ומיונז סלק.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il