
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים את תפוחי האדמה והבטטה לרצועות ומערבבים עם הקמח והמלח. 2מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את רצועות תפוחי האדמה והבטטה עד שהן מזהיבות. מוציאים ומניחים על נייר סופג. 3מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים את עלי הפטרוזיליה על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-10 דקות בתנור כדי לייבש אותה. מפוררים את העלים היבשים. 4מוזגים מעט שמן על הסטייק ומורחים אותו עליו היטב בידיים. מפזרים עליו מעט מלח ופלפל. 5מחממים מחבת פסים וצורבים בה את הסטייק לכמה דקות משני הצדדים, לפי דרגת ההכנה הרצויה. 6מגרדים מעל הצ'יפס ג'ינג'ר טרי, גרידת לימון ופטרוזיליה יבשה ומערבבים. מגישים יחד עם הסטייק. ניתן להגיש עם קטשופ ומיונז סלק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |