
המצרכים (2 מנות):למילוי
לבשר
לרוטב
להרכבה
אופן ההכנה:אופן הכנת המילוי: 1ממיסים 40 גרם חמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד שנהיה שקוף. 2מוסיפים את הפטריות והתימין, ומטגנים עד ריכוך ואידוי הנוזלים. 3מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ומניחים בצד להתקרר. אופן הכנת הבשר: 1במחבת נפרדת ממיסים 35 גרם חמאה יחד עם 2 כפות שמן זית. 2כאשר השמן חם מתבלים את הבשר במלח ופלפל ומניחים במחבת. צורבים כדקה מכל צד על מנת לסגור אותו, לאחר מכן מוסיפים את היין. 3כאשר הבשר השחים מעט, מוציאים מהמחבת ומניחים על צלחת בצד. אופן הכנת הרוטב: 1במחבת ששימש לבשר (עם היין) ממיסים 2 כפות חמאה ומערבבים יחד עם שארית הנוזלים. 2מוסיפים למחבת תימין ואת השמנת המתוקה. 3מוסיפים את הסוכר, מלח ופלפל ונותנים לרוטב להצטמצם. מניחים בצד. אופן הרכבת המנה: 1מחממים את התנור ל-200 מעלות. 2פורסים על משטח את בצק העלים שיהיה מספיק גדול לכסות את הבשר. 3מפזרים שכבה של מילוי הפטריות במרכז הבצק ומניחים מעליו את הבשר. 4מכסים את הבשר עם הבצק וסוגרים את הקצוות. 5מניחים את הבשר העטוף בבצק העלים על גבי תבנית אפייה משומנת כאשר המנה הפוכה (המילוי נמצא למעלה וסגירת הבצק למטה). 6מברישים את כל הבצק עם ביצה טרופה. 7בעזרת מזלג מחוררים מעט את החלק העליון של הבצק. 8אופים בתנור במשך 25 דקות על 200 מעלות. אופן הגשת המנה: פורסים את הביף וולינגטון לפרוסות בעובי של כשלשה סנטימטר. מגישים בצלחת פרוסה ומסביבה קצת מהרוטב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |