
המצרכים :למילוי:
לבצק:
אופן ההכנה:1קוצצים דק דק עם סכין את הבשר השומן והבצל. 2מערבבים את הבשר, השומן והבצל בקערה, ומוסיפים מלח, פלפל, מעט כמון ומעט שמן. 3מכינים את הבצק: מערבבים את כל חומרי הבצק יחד חוץ מהמים. את המים מוסיפים בהדרגה עד שיוצא בצק קשה ואלסטי. 4מעבירים את הבצק במכונת פסטה עד 7 פעמים, כדי להגמיש אותו. 5קורצים את המבצק לעיגולים בינוניים, שמים במרכז מעט מתערובת הבשר וסוגרים בצורת צמה ע"י צביתות. 6אפשר להקפיא חלק מהכיסונים ורוצים להכין מוציאים מהקפאה את הכמות הרצויה ושמים על נייר אפיה בתוך סיר אידוי למשך 45 דקות. מוציאים לצלחת הגשה ומזלפים מעל שמן זית עם פפריקה חריפה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |