
המצרכים :למרק:
לרביולי:
אופן ההכנה:1מחממים סיר ומטגנים בו את הבייקון עד שהוא מפריש שומן. מוסיפים את הכנפיים ומטגנים. מתבלים במלח ופלפל ומכסים במים. 2מוסיפים לסיר את הגזרים, הבצל ושורש הפטרוזיליה בשלמותם, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי. 3מסננים את המרק, שומרים את העוף והירקות בצד ואת הציר מצמצמים על אש גדולה כשעה. מדי פעם מנקים אותו משומן. 4מכינים בצק לרביולי: לשים יחד את הקמח, הביצים והשמן ומעבירים למקרר לחצי שעה. 5המילוי: מפרקים את כנפי העוף וטוחנים יחד את בשר העוף ואת הירקות שהוצאו מהמרק. 6מרדדים את בצק הרביולי עד שהוא שקוף. מניחים במרכז כף מהתערובת הטחונה ויוצרים בה גומה. שופכים את החלמון לתוך הגומה וסוגרים את הרביולו בעדינות. 7מבשלים את הרביולו בציר דקה עד דקה וחצי ומוציאים. 8מגישים את הרביולו עם שתי כפות מציר העוף. כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |