אוכל
אוכל

מרק עוף מצומצם עם רביולי

לזה אנחנו קוראים ניצול יעיל של משאבים: מכינים מרק עוף עם כנפיים והרבה ירקות, מסננים - ואת אותם כנפיים וירקות טוחנים כדי למלא בהם את הרביולי. וואללה אנה, אהבנו את הראש

|מאסטר שף| פורסם23:04
מרק עוף מצומצם עם רביולי (צילום: מתוך
צילום: מתוך "מאסטר שף 8", קשת 12
Rating:3.318reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

למרק:

  • 2 פרוסות של בייקון מעושן
  • 400 גרם כנפי עוף
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1 ליטר מים מינרליים
  • 4 גזרים בינוניים
  • בצל גדול
  • שורש פטרוזיליה

לרביולי:

  • כוס קמח דורום
  • 4 ביצים
  • 2-3 כפות שמן קנולה
  • חלמון ביצה

אופן ההכנה:

1מחממים סיר ומטגנים בו את הבייקון עד שהוא מפריש שומן. מוסיפים את הכנפיים ומטגנים. מתבלים במלח ופלפל ומכסים במים.

2מוסיפים לסיר את הגזרים, הבצל ושורש הפטרוזיליה בשלמותם, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה וחצי.

3מסננים את המרק, שומרים את העוף והירקות בצד ואת הציר מצמצמים על אש גדולה כשעה. מדי פעם מנקים אותו משומן.

4מכינים בצק לרביולי: לשים יחד את הקמח, הביצים והשמן ומעבירים למקרר לחצי שעה.

5המילוי: מפרקים את כנפי העוף וטוחנים יחד את בשר העוף ואת הירקות שהוצאו מהמרק.

6מרדדים את בצק הרביולי עד שהוא שקוף. מניחים במרכז כף מהתערובת הטחונה ויוצרים בה גומה. שופכים את החלמון לתוך הגומה וסוגרים את הרביולו בעדינות.

7מבשלים את הרביולו בציר דקה עד דקה וחצי ומוציאים.

8מגישים את הרביולו עם שתי כפות מציר העוף.

כל המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il