אוכל
אוכל

שווארמה דג

מי אמר ששווארמה אוכלים רק בפיתה ומכינים רק מבשר? שווארמה דג היא לא רק טעימה בטירוף, גם הרבה יותר קל להכין אותה בבית, ולהגיש על טורטיה קריספית במיוחד

|מאסטר שף| פורסם11:58
שווארמה דניס (צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת)
צילום: אמיר מנחם, שידורי קשת
Rating:4.537reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

לבצל המטוגן:

  • 1 בצל גדול
  • 2-3 כפות קמח
  • קורט מלח

לטורטיות:

  • 2 טורטיות
  • חצי פלפל צ'ילי טרי קצוץ דק
  • כמה כמות טחינה מוכנה

לדג:

  • 1 עגבניה גדולה
  • 1 בצל סגול
  • חופן עלי כוסברה
  • כף שמן זית
  • 1 פילה דניס נקי מעצמות
  • כפית כמון
  • חצי כפית כורכום
  • מלח גס
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מכינים את הבצל המטוגן: פורסים את הבצל הלבן לפרוסות ומערבבים אותן עם הקמח והמלח.

2חותכים את העגבניה והבצל הסגול לקוביות קטנות.

3חותכים את עגבניות השרי הצבעוניות לחצי. חותכים גס את עלי הכוסברה.

4מחממים מחמת יבשה וכשהיא חמה מחממים בה את הטורטיות עד שהן הופכות לפריכות.

5חותכים את פילה הדניס לקוביות. מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים כדקה על את קוביות הפילה עם הכמון, הכורכום, המלח והפלפל.

6מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את פרוסות הבצל המקומחות עד שהן מזהיבות.

7מורחים על הטורטיות הקריספיות טחינה. מעל מניחים את הדניס, מפזרים בצל סגול ועגבניות שרי, כוסברה, בצל קריספי ופלפל חריף קצוץ.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il