
המצרכים (2 מנות):לבצל המטוגן:
לטורטיות:
לדג:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצל המטוגן: פורסים את הבצל הלבן לפרוסות ומערבבים אותן עם הקמח והמלח. 2חותכים את העגבניה והבצל הסגול לקוביות קטנות. 3חותכים את עגבניות השרי הצבעוניות לחצי. חותכים גס את עלי הכוסברה. 4מחממים מחמת יבשה וכשהיא חמה מחממים בה את הטורטיות עד שהן הופכות לפריכות. 5חותכים את פילה הדניס לקוביות. מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים כדקה על את קוביות הפילה עם הכמון, הכורכום, המלח והפלפל. 6מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את פרוסות הבצל המקומחות עד שהן מזהיבות. 7מורחים על הטורטיות הקריספיות טחינה. מעל מניחים את הדניס, מפזרים בצל סגול ועגבניות שרי, כוסברה, בצל קריספי ופלפל חריף קצוץ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |