
המצרכים (2 מנות):לבגט:
לרוטב:
לכבדים:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. חוצים את הבאגט באלכסון, מושחים עליו שמן זית בנדיבות ומפזרים מלח אטלנטי. מניחים על תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים עד שהלחם זהוב ופריך. 2מכינים את הרוטב: מחממים 20 גרם חמאה במחבת ומטגנים את רבעי השאלוט עם הג'ינג'ר כמה דקות. מוסיפים שום פרוס ומטגנים עוד כדקה. 3מוסיפים למחבת את היין, מחכים שיתחיל לבעבע ומוסיפים את 50 גרם החמאה הנותרים. מבשלים עד שהיא נמסה והרוטב מסמיך. מוסיפים את הפטל יחד עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים. 4בינתיים, מרתיחים מים בסיר גדול וכשהם רותחים חולטים בהם את האפונה הטריה והאספרגוס ל-2-3 דקות. מוציאים מהמים ומעבירים לקערת מי קרח לעצירת הבישול. 5מכינים את הכבדים: ממיסים במחבת את החמאה ומוסיפים את כבדי העוף. מתבלים במעט מלח ופלפל ומטגנים כמה דקות עד שהכבדים מוכנים. לקראת סוף הבישול שלהם מוסיפים את האספרגוס החלוט לצריבה קלה. 6כשחתיכות הבאגט זהובות וקריספיות, מוציאים אותן מהתנור ומניחים עליהם את הכבדים עם מעט מרוטב היין. מפזרים מעל את האפונה ומניחים את ענפי האספרגוס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |