אוכל
אוכל

מרק בקר ונודלס

נזיד חם ומהביל עם בשר גולאש ונודלס, עם תיבול ייחודי שיחמם לכם את החורף

|מאסטר שף| פורסם18:19
מרק בקר (תמונת AVI: mako)
Rating:4.614reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו בשר לגולאש
  • 2 כוכבי אניס
  • 1 מקל קינמון
  • גרידת לימון
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1/4 כוס רוטב סויה
  • בצל ירוק
  • 2 כפות ג'ינג'ר מגורר
  • כף שום כתוש
  • צ'ילי מיובש לפי הטעם
  • נודלס רחבים

אופן ההכנה:

1מניחים את נתחי הבשר בסיר ויוצקים מעליהם מים רותחים מהקומקום. מניחים בתוך שקיק בד את כל המרכיבים חוץ מהנודלס, הבצל הירוק, החומץ והסויה, סוגרים היטב ומוסיפים לסיר.

2מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2-3 שעות. מנקים את הקצף שיוצר הבשר מדי פעם.

3מרתיחים נודלס במים ומעט מלח.

4כאשר הבשר רך מורידים מהאש, מוציאים את סלסלת התבלינים מהמרק, מוסיפים רבע כוס סויה ורבע כוס חומץ.

5מגישים בקערה עמוקה עם מרק, נודלס, שתי קוביות בשר ובצל ירוק מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il