
פחזניות ממולאות בקרם בננהמי לא אוהב פחזניות? בצק רבוך רך ונעים ממולא בקצפת וקרם בננה. לא מספיק מתוק לכם? תוסיפו שוקולד מומס למעלה וסגרתם את הפינה![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :לבצק:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1הבצק: ממיסים את החמאה במים עם סוכר ומערבבים עם קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למיקסר ושוברים פנימה את הביצים עד לאיחוד. מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומכניסים לקירור קצר במקרר. 2הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם החלב והאינסטנט פודינג. 3במעבד מזון שמים בננה עם מעט שמנת מתוקה ומערבבים עד ליצירת מחית.. מקפלים את המחית לתוך הקצפת. מוסיפים את שערות קליפת התפוז. 4על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את הבצק בתנועות מעגליות ליצירת פחזניות. 5מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים את הפחזניות למשך 15 דקות. מוציאים ושמים בצד לקירור. פותחים וממלאים בקצפת. מקשטים בשוקולד מומס עם פרוסת בננה. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |