אוכל
אוכל

פחזניות ממולאות בקרם בננה

מי לא אוהב פחזניות? בצק רבוך רך ונעים ממולא בקצפת וקרם בננה. לא מספיק מתוק לכם? תוסיפו שוקולד מומס למעלה וסגרתם את הפינה

|מאסטר שף| פורסם11:50
פחזניות ממולאות בקרם בננה של שי טובול (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:4.864reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לבצק:

  • 100 גרם חמאה

  • כוס מים
  • כף סוכר
  • 1.25 כוס קמח
  • 4 ביצים גדולות

לקרם:

  • שמנת מתוקה

  • 1/2 כוס חלב
  • אינסטנט פודינג
  • בננה
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • שערות קליפת תפוז סיני

לקישוט:

  • חבילת שוקולד מריר 70% מומס

  • בננה פרוסה לטבעות

אופן ההכנה:

1הבצק: ממיסים את החמאה במים עם סוכר ומערבבים עם קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למיקסר ושוברים פנימה את הביצים עד לאיחוד. מעבירים את הבצק לשקית זילוף ומכניסים לקירור קצר במקרר.

2הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה ביחד עם החלב והאינסטנט פודינג.

3במעבד מזון שמים בננה עם מעט שמנת מתוקה ומערבבים עד ליצירת מחית.. מקפלים את המחית לתוך הקצפת. מוסיפים את שערות קליפת התפוז.

4על תבנית עם נייר אפייה מזלפים את הבצק בתנועות מעגליות ליצירת פחזניות.

5מחממים תנור ל-200 מעלות. מכניסים את הפחזניות למשך 15 דקות. מוציאים ושמים בצד לקירור. פותחים וממלאים בקצפת. מקשטים בשוקולד מומס עם פרוסת בננה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il