אוכל
אוכל

פילה לברק ממולא בעגבניות ולימון כבוש

דג במילוי עשיר של לימונים כבושים, עגבניות שרי, חרדל ועשבי תיבול. מוגש על מצע תרד בג'ינג'ר וגבינת מוצרלה

|מאסטר שף| פורסם18:47
לברק ממולא בלימון כבוש (תמונת AVI: mako)
Rating:471reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (1 מנות):

  • 2 פילה לברק
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית כמון טחון
  • 2 לימונים כבושים, קצוצים דק
  • 3 עגבניות שרי, קצוצות דק
  • שן שום, קצוצה דק
  • 1/2 בצל ירוק, קצוץ דק
  • 1/3 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק,
  • 1/4 כפית חרדל דיז'ון
  • כפית שמן זית
  • מיץ מרבע לימון
  • 1/4 כפית כוסברה טחונה
  • 1/4 כפית פפריקה

למצע הירקות:

  • 1 בצל חתוך לרצועות
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 3 חתיכות ג'ינג'ר טרי
  • צרור תרד
  • כפית מלח
  • 1/4 כפית סומאק
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • מיץ מרבע לימון
  • 20 גרם מוצרלה מגורדת

אופן ההכנה:

1מתבלים את הלברק עם מלח פלפל וכמון.

2את שאר המרכיבים מערבבים יחד וממלאים איתם את הלברק.

3מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך רבע שעה.

4הירקות: מטגנים שום, בצל, ג'ינג'ר ותרד. מוסיפים מלח, פלפל סומאק ומיץ לימון, ומטגנים עד שהתרד מוציא את כל המים שבו - כרבע שעה.

5בצלחת שמים את התרד מעל זה מפזרים מוצרלה ומעל זה מניחים את הדג. מטפטפים שמן זית מעל.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il