
המצרכים (1 מנות):
למצע הירקות:
אופן ההכנה:1מתבלים את הלברק עם מלח פלפל וכמון. 2את שאר המרכיבים מערבבים יחד וממלאים איתם את הלברק. 3מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך רבע שעה. 4הירקות: מטגנים שום, בצל, ג'ינג'ר ותרד. מוסיפים מלח, פלפל סומאק ומיץ לימון, ומטגנים עד שהתרד מוציא את כל המים שבו - כרבע שעה. 5בצלחת שמים את התרד מעל זה מפזרים מוצרלה ומעל זה מניחים את הדג. מטפטפים שמן זית מעל. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |