1המרק: מבשלים את השורשים עם האצות שהשרנו עד להוצאת הטעמים. מוציאים את השורשים מהנוזלים ומוסיפים 4 כפות משחת מיסו. אחרי שהמשחה נמסה, מחזירים את השורשים לסיר.
2מישרה הסלמון. בסיר מבשלים במים את הגלנגל , הג'ינג'ר והלמון גראס. אחרי שהם מוציאים טעמים, מוסיפים למים למים מוסיפים סוכר, מירין וסאקה, את המיסו מוסיפים בסוף ומצמצמים עד שהרוטב מתקרמל.
3מקררים את הרוטב ומכניסים את הסלמון לתוך המישרה לכמה שיותר זמן (עד שלושה ימים). מכניסים לתנור שחומם מראש לגריל עליון למשך עשר דקות. מוציאים ושורפים בברנר עד לקירמול סופי.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.