אוכל
אוכל

קציצות דג ברוטב פלפלים חריף

קציצות דגים ברוטב פיקנטי של פלפלים ועגבניות. שווה טעימה

|מאסטר שף| פורסם19:41
קציצות דגים ברוטב פלפלים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.846reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לקציצות:

  • פילה דג מוסר, ללא עצמות
  • מעט כוסברה
  • ביצה, טרופה
  • פלפל ומלח לפי הטעם
  • פירורי לחם

לרוטב:

  • 1 גמבה אדומה
  • 2 פלפלים חריפים
  • 1 בצל בינוני
  • 4-5 עגבניות, קלופות וקצוצות ללא הגרעינים
  • 2-3 שיני שום, קצוצות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1קוצצים את הדג בעזרת סכין, תוך הקפדה שלא יהיו עצמות.

2מוסיפים לדג כוסברה קצוצה, פלפל, מלח ומעט מהביצה טרופה (משאירים חלק בשביל המשך המתכון), מערבבים קלות ומניחים במקרר למנוחה.

3קולים את הגמבה והפלפלים החריפים (על אש גלויה או בגריל של התנור), קולפים וקוצצים.

4מטגנים בצל קצוץ וכשהוא מזהיב מוסיפים אליו את הפלפלים והגמבה. ממשיכים לטגן על אש נמוכה ומוסיפים את העגבניות הקצוצות. ממליחים ומפלפלים ומניחים להתבשל למספר דקות.

5קורצים קציצות, טובלים בשארית הביצה, מגלגלים בפירורי הלחם ומטגנים עד להזהבה. מכניסים את הקציצות שטוגנו לתוך הרוטב לשתיים עד שלוש דקות לספיגת טעמים.

* מגישים על מצע של אורז לבן.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il