אוכל
אוכל

סביצ'ה דג בפיתה

מי אמר שסביצ'ה צריך לאכול רק בצלחת? נסו לשים אותו בפיתה, עם סלט צנוניות מרענן, ותגלו עולם חדש לגמרי

|מאסטר שף| פורסם16:32
סביצ'ה דג בפיתה (צילום: צילום מסך, מאסטר שף)
צילום: צילום מסך, מאסטר שף
Rating:53reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לסביצ'ה:

  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • 1 עגבניה קצוצה (ללא החלק המרכזי עם הגרעינים)
  • כפית סומק
  • כפית זעתר
  • מלח לפי הטעם
  • 3 כפות שמן זיצ
  • כפית רכז רימונים
  • מיץ מחצי לימון
  • כפית טבסקו
  • 2 פילטים של לוקוס או כל דג לבן אחר חתוכים לקוביות

לסלט:

  • 5 צנונים
  • חופן נענע
  • חופן פטרוזיליה
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח לפי הטעם
  • 1 עגבניה מקולפת ומגורדת
  • כף שמן זית

להגשה:

  • 4 פיתות

אופן ההכנה:

1מכינים את הסלט: מערבבים את כל המרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

2מכינים את הסביצ'ה: מערבבים את כל מרכיבי הסביצ'ה, טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

3פותחים את הפיתות, ממלאים אותן בסביצ'ה ומוסיפים מעל מהסלט. מגישים מיד.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il