אוכל
אוכל

קרפ סוזט

נמצא הקינוח המוצלח ביותר לפרידה מהחורף: קרפים עדינים, חמאתיים ודקיקים מקופלים ברוטב תפוזים מקורמלים. תענוג בצלחת בפחות משעה עבודה

|מאסטר שף VIP| פורסם14:41
קרפ סוזט (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:4.561reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לקרפ:

  • 3 ביצים
  • 60 גרם סוכר
  • 150 גרם קמח
  • 60 גרם חמאה מומסת
  • 1/4 ליטר חלב
  • 1/2 כוס מים
  • קורט מלח

לרוטב:

  • 2 תפוזים
  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
  • מקל וניל

אופן ההכנה:

1הקרפ: מערבבים במיקסר את כל המרכיבים.

2מחממים מחבת קטנה ומשמנים בחמאה.

3מוזגים בעדינות מעט מתערובת הקרפ ומסובבים את המחבת עד שכל המשטח מכוסה בשכבה דקה ביותר. בעזרת סכין הופכים את הקרפ.

4הרוטב: מגרדים גרידה מהתפוזים וסוחטים מהם את המיץ. במחבת שמים את החמאה והסוכר. ממיסים ומכניסים מקל וניל. מוסיפים את קליפות התפוז ומקרמלים. מוסיפים את המיץ ומצמצמים.

5מתחילים לקפל בתוך המחבת את הקרפים למשולשים. מבשלים יחד עד שהקרפים מתקרמלים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il