
המצרכים (2 מנות):לשקשוקה
לפוקאצ'ה
לחצילים
לרוטב העגבניות
לציזיקי
אופן ההכנה:השקשוקה: 1מבשלים על אש קטנה את הפלפלים והפרסה. 2מוסיפים את העגבניות. 3מביאים לרתיחה ומוסיפים בצל סגול, פטרוזיליה, מלח ופלפל. 4לקראת ההגשה מוסיפים את הביצים, קוביות פטה וזיתים שחורים. מגישים כאשר הביצה רכה ונוזלית. הפוקאצ'ה: 1מערבבים קמח, מים, שמרים וסוכר בקערה, לשים ומתפיחים. 2כשהבצק תופח נותנים לו בוקס ופותחים אותו, מוסיפים שמן זית, מלח גס וסרדינים. 3אופים בתנור למשך 30 דק' בחום גבוה. 4מגישים לצד השקשוקה. החצילים הממולאים: 1מטגנים את פרוסות החצילים בשמן זית. 2בקערה עמוקה מערבבים את גבינת העיזים, הפטה והצנוברים. 3ממלאים את פרוסות החציל בגבינה. 4מכינים את רוטב העגבניות: מטגנים את הבצל ומוסיפים לו את שאר מרכיבים תוך כדי עירבוב. מצמצמים. 5מערבבים את מרכיבי הציזיקי בקערה. 6שופכים את רוטב העגבניות על פרוסות החציל. 7מקשטים בבצל ירוק ועלי נענע. סימון תזונתיעבור מנה/יחידה (2 מנות):
![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |