
המצרכים :לבשר:
לבצק:
לפיתות:
אופן ההכנה:1ממליחים את הבשר וצורבים בסיר לחץ עד שמקבל צבע מכל צדדיו. 2בינתיים מגרדים את הגזרים בפומפייה וחותכים את הבצלים והשום לפרוסות. 3מוציאים את הבשר ולאותו סיר מכניסים את הירקות ומטגנים כ-10 דקות. מוסיפים כוס יין לבן ונותנים לאלכוהול להתאדות דקה. 4מוסיפים רוטב ווסטרשייר וציר בקר ומחזירים את הבשר לסיר. 5סוגרים את סיר הלחץ ומבשלים עד ריכוך מוחלט, בין שעה לשעה וחצי. 6מוציאים את תכולת הסיר לקערה עם חלק מהנוזלים ובעזרת שני מזלגות מפרקים את הבשר לשערות. 7בצק: מערבבים קמח עם סוכר ושמרים בקערה. מוסיפים מים ולשים במיקסר על מהירות בינונית 10-8 דקות. תוך כדי מוסיפים את השמן, הביצה והמלח. מניחים להתפחה כשעה. 8אחרי ההתפחה, קורצים כדורי בצק במשקל 50 גרם כל אחד. מרדדים לעיגול ומניחים במרכז כף מתערובת הבשר. צובטים לכדור ומסדרים בתבנית להתפחה שנייה, כ-20 דקות. 9מושחים את כדורי הבצק בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים 30-25 דקות. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |