
המצרכים (4 מנות):למעורב:
לסלט:
לצ'יפס:
להגשה:
אופן ההכנה:1לצ'יפס ארטישוק ירושלמי: מחממים שמן טיגון עמוק. מקלפים את הארטישוק הירושלמי ובעזרת קולפן יוצרים רצועות דקות. מטגנים את הרצועות בשמן, במספר סבבים, 2-3 דקות או עד הזהבה ופריכות. מוציאים לנייר סופג. 2לסלט: מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומתבלים לפי הטעם בשמן זית, לימון ומלח. 3לפלפל החריף: קולים את הפלפל החריף על להבה גלויה 2-3 דקות מכל צד עד שהקליפה משחירה. קולפים (עם כפפות על הידיים כי הפלפל צורב), נפטרים מהזרעים וקוצצים. 4למעורב: במחבת מטגנים את הבצל על להבה גבוהה אגב ערבוב עד הזהבה 10 דקות. מוסיפים את השום ומקפיצים 2 דקות. מוסיפים את הלבבות והטחול ומקפיצים 5 דקות, עד שמוכן. מתבלים בכמון, מלח ופלפל לפי הטעם. 5להגשה: ממלאים חצאי פיתות במעורב ומגישים לצד טחינה, צ'יפס הארטישוק, הפלפל החריף הקצוץ והסלט. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |