
המצרכים :לבצק, לארבע עוגות בתבניות אינגליש קייק:
למלית:
לסירופ:
לקישוט (אופציונלי):
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח, השמרים והסוכר ומוסיפים את המים. לשים ביד או במיקסר כמה דקות, לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את המלח והשמן ולשים עוד כמה דקות לבצק חלק. מכסים ומניחים לתפיחה כשעה. 2מחממים תנור ל-170 מעלות. 3מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים וכל חלק מרדדים לעלה בצק דק. מורחים על עלה הבצק את החמאה המומסת ומפזרים באופן אחיד סוכר וקינמון. 4מגלגלים את הבצק לצורת רולדה ארוכה. חותכים את הרולדה באמצע לכל אורכה ומלפפים לצורת צמה. מפזרים מעל העוגות פרג, אם רוצים. מעבירים לתבניות אינגליש קייק לתפיחה של כ-20 דקות. 5מכינים סירופ סוכר: מבשלים בסיר קטן את הסוכר והמים עד שהסוכר נמס והתערובת מסמיכה. אפשר להוסיף כף או שתיים של ויסקי אם רוצים. 6אופים את העוגות כ-30 דקות עד שהן משחימות. באמצע האפייה מורחים מעט מהסירופ על העוגות וממשיכים לאפות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |