
המצרכים (5 מנות):
לפירה:
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל דק ומטגנים בשמן. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שנעשה חום מכל הצדדים. 2מוסיפים את ציר הבקר, הבירה ומים עד שהכול מכוסה. 3מוסיפים תבלינים: עלי דפנה, טימין, ציפורן, פלפל שחור, אבקת מרק בקר, שום, 2 עוגיות לוטוס ופרוסת לחם מרוחה בחרדל. 4מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. ברגע שרותח מנמיכים את האש, המנה זקוקה לבישול ארוך ואיטי, של כ-3 שעות, עד שהבשר רך. מדי פעם מוסיפים מים כשהנוזלים יורדים, אך לקראת סוף הבישול לא מוסיפים מים, כדי שרוב הנוזלים יתאדו. 5בזמן שהבשר מתבשל – מכינים את הפירה: מבשלים את תפוחי אדמה במים עם מלח עד שהם מאוד רכים. 6מועכים בעזרת מכשיר לפירה, מוסיפים מלח, פלפל, מיונז, חמאה ושמנת ומערבבים. 7מוסיפים שמן כמהין. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |