
המצרכים (4 מנות):לבצק הקטאייף:
למילוי הראשון:
למילוי השני:
לרוטב הלימון:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את חומרי הבצק יחד עד לקבלת בלילה שהיא כמעט נוזלית. מניחים לתפיחה שלך שעה. 2במחבת פנקייקים חמה שופכים מעט מהבלילה. כאשר נוצרות בועות אוויר על החלק העליון מחכים שהבצק יתייבש מלמעלה ויקבל צבע מלמטה. מניחים את עיגולי הבצק על מגבת ומכסים אותם במגבת נוספת. 3סירופ הלימון: מכניסים את כל מרכיבי הסירופ לסיר ומרתיחים במשך 10 דקות. מעבירים למקרר שיתקרר. 4מכינים את המילויים: מערבבים את כל מרכיבי המילויים בקערות נפרדות ומניחים בצד. 5הכנת הקטאייף המטוגן: לוקחים עיגול בצק מאלה שטיגנו קודם, ממלאים אותו במילוי המשמשים וסוגרים לצורת חצי עיגול. מטגנים משני הצדדים עם שמן ו/או חמאה, עד להזהבה ומכניסים ישירות לתוך סירופ הלימון הקר למשך דקה. מוציאים ומסננים. 6להכנת הקטאייף הלא מטוגן: לוקחים עיגול בצק מאלה שטיגנו קודם, מקפלים לחצי עיגול, סוגרים רק מקצה אחד (כדי לקבל צורת קונוס) וממלאים בתערובת הגבינה. 7מניחים בצלחת את 2 סוגי הקטאייף, מזרזפים מעל דבש ומפזרים פיסטוקים. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |