מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל

סביצ'ה לברק

מנת חצי הגמר של יהונתן ביטון ממאסטר שף: סביצ'ה מדג לברק עם אבוקדו ובצל סגול, שנכבש במיץ לימון עם כוסברה. מנה עדינה, קלילה ומתוחכמת בכלם עבודה ממש

|מאסטר שף| פורסם14:12
סביצ'ה לברק (צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף)
צילום: אפיק גבאי, מאסטר שף

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • פילה לברק ללא אדרה או עור
  • אבוקדו
  • חצי בצל סגול
  • לימון
  • מעט מלח
  • מעט פלפל שחור
  • כוסברה קצוצה (לפי הטעם)
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1פורסים את פילה הדג לפרוסות דקות דקות ומסדרים על צלחת.

2פורסים פרוסות אבוקדו ומסדרים על הדג. פורסים גם את הבצל הסגול ומפזרים לפי הטעם (אפשר להסתפק בכמה פרוסות בלבד).

3בקערה מערבבים מיץ מלימון שלם, מעט מלח, מעט פלפל, כוסברה ושמן זית.

4שופכים את הרוטב על הדג והאבוקדו כמה דקות לפני ההגשה. מזלפים מעל שמן זית.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il