
המצרכים :
אופן ההכנה:1פורסים את פילה הדג לפרוסות דקות דקות ומסדרים על צלחת. 2פורסים פרוסות אבוקדו ומסדרים על הדג. פורסים גם את הבצל הסגול ומפזרים לפי הטעם (אפשר להסתפק בכמה פרוסות בלבד). 3בקערה מערבבים מיץ מלימון שלם, מעט מלח, מעט פלפל, כוסברה ושמן זית. 4שופכים את הרוטב על הדג והאבוקדו כמה דקות לפני ההגשה. מזלפים מעל שמן זית. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |