אוכל
אוכל

קציצות עוף עם חרדל לצד פירה בטטה ותפוח אדמה

מתכון לקציצות ביתיות ומשביעות. ארוחה טעימה בחצי שעה של עבודה

|מאסטר שף| פורסם15:25
קציצות עוף בחרדל (תמונת AVI: mako)
Rating:3.88reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

לקציצות:

  • חצי קילו עוף טחון
  • 1 בצל, קצוץ
  • רבע כוס פטרוזיליה קצוצה
  • כפית חרדל
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית פפריקה
  • כפית מלח
  • כפית פלפל ארבע עונות
  • קמצוץ אגוז מוסקט
  • שמן לטיגון עמוק

לפירה:

  • בטטה
  • תפוח אדמה
  • 20 גרם חמאה
  • מלח

אופן ההכנה:

1לקציצות: מערבבים את עוף עם הבצל, הפטרוזיליה, החרדל והתבלינים.

2יוצרים קציצות, מחממים שמן עמוק ומטגנים עד הזהבה.

3לפירה: מקלפים את הבטטה ותפוח האדמה וחותכים לחתיכות גסות. מבשלים בסיר עם מעט מלח עד התרככות, מסננים, מוסיפים מלח וחמאה ומועכים ביחד. מעבירים דרך מסננת ומגישים עם הקציצות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il