
המצרכים :לסופלה:
לקונפי אננס:
לקישוט:
אופן ההכנה:1ממיסים בקלחת את השוקולד והחמאה. 2שופכים את אבקת הסוכר לכלי נפרד ומערבבים לתוכה את תערובת השוקולד המומס. 3מוסיפים ביצים, חלמונים, קמח, מלח והל. 4מערבבים היטב ויוצקים לתבניות סופלה. 5אופים את עוגות הסופלה ב-190 מעלות למשך 7-11 דקות – שימו לב, אסור לאפות יותר מדי, כי אז הסופלה יהפוך לסתם מאפין. 6מקציפים שמנת מתוקה עם יוגורט עזים ודבש. 7הקונפי: יוצקים לתוך קלחת חמאה מזוקקת ומבשלים בתוכה את פלחי האננס על אש נמוכה מאוד (אסור שהחום יעבור את ה-60 מעלות). 8מניחים פלח אננס על צלחת הגשה. על הפלח מניחים את הסופלה ומהצד "משליכים" כף גדושה של קציפת יוגורט. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |