
המצרכים (2 מנות):לתערובת הלביבות:
לרוטב:
לפטריות:
לירקות:
אופן ההכנה:1תערובת הלביבות: פורסים את כל הירקות דק בעזרת קולפן. בוזקים עליהם מלח ומעט פלפל חריף, מערבבים היטב ונותנים לתערובת "להזיע" כחצי שעה. אחרי זמן זה, מוסיפים קמח ומערבבים היטב. 2מחממים תנור לחום גבוה ומשמנים נייר אפייה. יוצרים עיגולים דקים מהתערובת ואופים עד שהם מעט מזהיבים. את שאר הבישול עושים על מחבת משומנת עם תחתית עבה. 3הפטריות: פורסים את כל המרכיבים. מחממים שמן במחבת, מטגנים מעט את הבצל ומוסיפים את הפטריות. 4הירקות: מאדים את הסלק בשמן כ-10 דקות. מוסיפים את הגזרים ומאדים עוד כ-10 דקות. מוסיפים את האספרגוס והשום לעוד 5 דקות. 5הרוטב: טוחנים ביחד את כל מרכיבי הרוטב. 6הרכבה: מניחים על צלחת ירקות ומעליהם מעט מהרוטב. מעל זה מניחים שכבות של לביבות ופטריות לסירוגין. מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |