
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1קוצצים דק את הבצל, השום, הג'ינג'ר והעגבניות. 2כותשים את זרעי השומר וגרגירי החרדל בעלי ומכתש ומערבבים עם שאר התבלינים. 3מחלקים את כל כמות התבלינים לשניים. בקערה מערבבים את פרחי הכרובית עם חצי אחד של התבלינים ועם מיץ וגרדת לימון. 4מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל שקצצנו עם עלי הקארי עד שהבצל שקוף. מוסיפים שום, ג'ינג'ר ואת החצי השני של התבלינים ומטגנים כדקה. מוסיפים את העגבניות ופלפל הירוק ומבשלים כ-3 דקות. מוסיפים את קרם הקוקוס ומבשלים כ-5 דקות נוספות. 5מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את הכרובית המתובלת. מבשלים כ-13 דקות, עד שהכרובית רכה ומוכנה. מוסיפים כוסברה קצוצה, מערבבים ומכבים את האש. 6מגישים עם אורז. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |