אוכל
אוכל

רוסטביף עם תפוחי אדמה בתנור

מנת בשר ותפוחי אדמה קלאסית: סינטה בחמאה וחרדל צלויה בתנור עם תפוחי אדמה, תימין, רוזמרין וטרגון. מחפשים מנה מנצחת שתמיד עובדת? זה המתכון בשבילכם

|מאסטר שף| פורסם16:12
רוסטביף ותפוחי אדמה (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
צילום: דרור עינב, מאסטר שף
Rating:437reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים :

  • 1 ורבע ק"ג נתח סינטה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • מעט שמן, לטיגון
  • חמאה רכה
  • חרדל דיז'ון גרגירים
  • 3-4 תפוחי אדמה, פרוסים
  • עגבנייה גדולה, פרוסה לפרוסות דקות
  • בצל לבן גדול, פרוס
  • עלי רוזמרין
  • צרור תימין
  • כמה עלי טרגון

אופן ההכנה:

1ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה.

2מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הנתח מכל צדדיו, מורידים מהאש ומצננים.

3מערבבים את החמאה הרכה עם חרדל, ומורחים את הסינטה בעיסה שהתקבלה.

4מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות.

5משמנים תבנית נפרדת ומסדרים בה את פרוסות תפוחי האדמה, העגבנייה והבצל. ממליחים ומפלפלים ומפזרים עלי רוזמרין.

6מוסיפים לתבנית הסינטה צרור תימין ועלי טרגון, צולים 30 עד 35 דקות, מוציאים ומסננים.

7את תבנית תפוחי האדמה אופים כ-50 דקות או עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.

8מסדרים בצלחת פרוסות רוסטביף ולידן פרוסות תפו"א, עגבנייה ובצל.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

תגיות:מאסטר שף
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il