
המצרכים :
אופן ההכנה:1ממליחים ומפלפלים את נתח הסינטה. 2מטגנים במחבת עם מעט שמן חם את הנתח מכל צדדיו, מורידים מהאש ומצננים. 3מערבבים את החמאה הרכה עם חרדל, ומורחים את הסינטה בעיסה שהתקבלה. 4מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות. 5משמנים תבנית נפרדת ומסדרים בה את פרוסות תפוחי האדמה, העגבנייה והבצל. ממליחים ומפלפלים ומפזרים עלי רוזמרין. 6מוסיפים לתבנית הסינטה צרור תימין ועלי טרגון, צולים 30 עד 35 דקות, מוציאים ומסננים. 7את תבנית תפוחי האדמה אופים כ-50 דקות או עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים. 8מסדרים בצלחת פרוסות רוסטביף ולידן פרוסות תפו"א, עגבנייה ובצל. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |