אוכל
אוכל

עלה מנגולד ממולא בסלט בשר על מצע סלסה

עלי מנגולד ממולאים בקוביות בשר בקר מוקפצות עם ירקות, רכז רימונים ועשבי תיבול. ואם כל זה לא מספיק - קחו סלסה קלילה להכנה שמגישים ליד

|מאסטר שף| פורסם20:48
עלי מנגוד ממולאים (תמונת AVI: mako)
Rating:4.940reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • בצל
  • מעט שמן זית
  • 200 גרם בשר בקר
  • גמבה
  • פלפל אדום חריף
  • כוסברה
  • נענע
  • בזיליקום
  • כף רכז רימונים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 עלי מנגולד
  • 20 עגבניות שרי

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן זית עד שהוא הופך שקוף.

2קוצצים את הבשר לקוביות קטנטנות ומקפיצים עם הבצל. מוסיפים גמבה חתוכה לריבועים קטנים, פלפל חריף חתוך לרצועות דקות, כוסברה קצוצה, נענע, ובזיליקום. מתבלים ברכז רימונים, מלח ופלפל שחור. מבשלים את הבשר עד שהוא מתרכך.

3חולטים את עלי המנגולד במים רותחים עם מלח למשך מספר שניות. פורסים את העלים החלוטים על משטח העבודה, מסירים את החלק הלבן, מניחים 2 כפות של מלית הבשר במרכז העלה ומגלגלים.

4להכנת הסלסה: חולטים את העגבניות במים רותחים, מסירים את הקליפה ומרסקים אותן בבלנדר יחד עם חופן נענע, חופן כוסברה ומלח. מוזגים את הסלסה לצלחת ומניחים מעל את הממולאים.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il