
המצרכים :לבצק:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם המלח, יוצרים גומחה במרכז ומכניסים פנימה את הביצים והחלמונים. מערבבים את הביצים עם הקמח בתנועות של מבפנים החוצה עד ליצירת בצק אחיד. מחלקים את הבצק ל-3 וצובעים כל חלק בצבע אחר: אחד עם פפריקה, אחד עם כורכום ואחד עם בזיליקום. עוטפים כל בצק בנפרד בניילון נצמד ומניחים בצד למנוחה של כ-20 דקות. 2מרדדים את הבצקים במכונת פסטה מהשלב העבה עד לשלב הדק ביותר. חותכים את הבצק לרצועות בעובי ס"מ. 3מחברים את הצבעים בקצוות כך שיתקבלו רצועות פסטה בשלושה צבעים. מומלץ להעביר כל רצועה במכונת הפסטה להידוק החיבור. 4מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את רצועות הפסטה עד שהן מוכנות. 5הרוטב: מבשלים יחד את כל המרכיבים ומתקנים תיבול. נזהרים שהחמאה לא תישרף או תתפרק. 6מוסיפים את הפסטה למחבת ומערבבים עד שהרוטב עוטף את הפסטה היטב. מעבירים לכלי הגשה, מפזרים פרמזן ומגישים. המתכונים מובאים כאן כפי שנמסרו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |