אוכל
אוכל

מלבי פיוז'ן

הקינוח המוכר בטוויסט מגניב: מלבי עם נגיעות של קרם דלעת מתובל בהל, זילופים של מרנג מי ורדים וביסקוויט פיסטוק חלבי. נשמע מסובך? הכל ביחד שעה עבודה

|מאסטר שף| פורסם10:48
מלבי עם מרנג ועוגיית פיסטוק (צילום: דרור עינב, מאסטר שף)
צילום: דרור עינב, מאסטר שף
Rating:3.88reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למלבי:

  • מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
  • 250 מ"ל חלב
  • 2 כפות קורנפלור
  • מעט מי ורדים

לקרם הדלעת:

  • דלעת
  • הל
  • סוכר
  • חמאה
  • מלח

למרנג:

  • 100 גרם חלבונים
  • 200 גרם סוכר
  • סירופ מלבי
  • מי ורדים

לביסקוויט:

  • 150 גרם קמח
  • 100 גרם חמאה
  • חלבון ביצה
  • 30 גרם אבקת סוכר
  • פיסטוק חלבי, קצוץ

אופן ההכנה:

1המלבי: מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה יחד עם החלב. כשרותח, מוסיפים את הקורנפלור.

2ממשיכים לבשל תוך ערבוב תמידי 2 דקות, מוסיפים את מי הוורדים ומורידים מהאש.

3מעבירים את המלבי לכלי קטן, מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-40 דקות.

4בינתיים אופים יחד בתבנית דלעת עם הל, סוכר, חמאה ומלח, עד שהדלעת מתרככת. טוחנים ומעבירים למקרר.

5המרנג: מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים פנימה סירופ מלבי ומי ורדים. מכניסים לשקית זילוף.

6הביסקוויט: מערבבים בקערה קמח, חמאה, חלבון ואבקת סוכר. מרדדים לבצק, מפזרים פיסטוקים ואופים עד הזהבה.

7ההרכבה: מוציאים את המלבי מהמקרר ומזלפים עליו את המרנג. שורפים את המרנג עם ברנר. מזלפים את קרם הדלעת ומגישים עם הביסקוויט.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il