
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הקינואה והעדשים בנפרד, בשני סירים. 2מערבבים יחד את הקינואה והעדשים המוכנות, מוסיפים כוסברה, פטרוזיליה ועגבנייה – כולם קצוצים. 3מוסיפים צימוקים ומשמשים קצוצים. 4מקפיצים במחבת עם קצת שמן פטריות, בצל וטופו. 5מסדרים את הסלט בצלחת או קערה רחבה ומוסיפים לו שבלולי פלפל קלוי ואת תערובת הטופו המוקפץ. 6במחבת מטגנים פלפל חריף יחד עם שום, שמן זית ולימון. יוצקים את תכולת המחבת מעל הסלט, מוסיפים גם קשיו ותמרים – ומגישים. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |