אוכל
אוכל

סלט עדשים, קינואה ופירות יבשים

קבלו את הסלט הכי שמח בסביבה: עדשים וקינואה, משמשים מיובשים וצימוקים, שום ועגבניות, פטריות פוטרבלו ואפילו טופו מוקפץ: כל מה שטעים, נעים וצבעוני נכנס ומתקבל באהבה

|מאסטר שף| פורסם13:50
סלט קינואה, עדשים ופירות יבשים  (צילום: דניאל בר און, מאסטר שף)
צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
Rating:416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • עדשים שחורות
  • קינואה
  • שום
  • עגבניות
  • בצל
  • פטריות פורטבלו
  • משמשים
  • צימוקים
  • טופו
  • כוסברה
  • נענע
  • פטרוזיליה
  • פלפל אדום קלוי
  • תמרים
  • קשיו

אופן ההכנה:

1מבשלים את הקינואה והעדשים בנפרד, בשני סירים.

2מערבבים יחד את הקינואה והעדשים המוכנות, מוסיפים כוסברה, פטרוזיליה ועגבנייה – כולם קצוצים.

3מוסיפים צימוקים ומשמשים קצוצים.

4מקפיצים במחבת עם קצת שמן פטריות, בצל וטופו.

5מסדרים את הסלט בצלחת או קערה רחבה ומוסיפים לו שבלולי פלפל קלוי ואת תערובת הטופו המוקפץ.

6במחבת מטגנים פלפל חריף יחד עם שום, שמן זית ולימון. יוצקים את תכולת המחבת מעל הסלט, מוסיפים גם קשיו ותמרים – ומגישים.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il