
המצרכים :לטאבולה:
לפיצוחים:
אופן ההכנה:1חותכים את הבצל לרצועות ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. 2מוציאים חצי מהבצל מהשמן ושומרים בצד. מטגנים את השאר עד שהוא מקבל צבע שחור (אבל לא שרוף). 3מתבלים את הפילה במלח ופלפל שחור ומטגנים משני הצדדים במחבת עם שמן זית (נזהרים לא לייבש). העור אמור להשתחרר קצת מהדג – מוציאים אותו ושומרים בצד. 4מניחים את הדג בסיר עם חצי כמות הבצל המטוגן (השחום יותר). מוסיפים מים עד לכיסוי ובהרט ומרתיחים 5 דקות. 5מוציאים מהסיר כמה חתיכות יפות של דג ומשאירים בצד. 6מוסיפים את האורז לסיר ומוסיפים מים, מלח ופלפל. מבשלים לריכוך של האורז. 7מטגנים את העור של הדג בשמן עמוק עד שמקבל מרקם קריספי. 8פיצוחים מטוגנים: מטגנים בשמן עמוק קשיו ושקדים לבנים - כל אחד בנפרד. 9הגשה: מסדרים את האורז על צלחת, מפזרים עליו את הדג ששמרנו בצד, את הבצל המטוגן ואת הפיצוחים. מפזרים סומאק ומלח גס ומזלפים מעט שמן זית. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |