אוכל
אוכל

עוגיות בסגנון "עבאדי"

ליד כוס תה של אחר הצהריים, אין כמו עוגיות מלוחות. מתכון פשוט וטעים שעושה מחווה לעוגייה הכי מפורסמת בישראל בעשרים דקות עבודה

|מאסטר שף| פורסם11:17
עוגיות עבאדי של ריקי סויסה (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:3.455reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 כוסות קמח

  • 1/2 חבילת חמאה מומסת
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 אבקת אפייה
  • 1 כף גדושה מלח

לציפוי:

  • ביצה

  • 1/2 כוס שומשום

אופן ההכנה:

1בקערה מנפים את הקמח ומוסיפים חמאה מומסת, שמן, מלח ואבקת אפייה. במעבד מזון מעבדים לבצק חלק ואחיד.

2עוטפים בניילון ומביאים לתפיחה של 15-20 דקות.

3לאחר שהבצק תפח, מחלקים אותו לארבעה חלקים ומרדדים לנקניקים ארוכים בעובי 2.5 ס"מ. חותכים ויוצרים כעך עגול. מחממים תנור ל-160 מעלות. בעזרת מברשת מורחים מעל הכעך ביצה טרופה ומפזרים שומשום. מכניסים לתנור למשך 20-25 דקות עד להזהבה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il