
המצרכים (2 מנות):לבצק:
לציר:
למילוי:
לדג:
אופן ההכנה:1מכינים את הפסטה: לשים את כל מצרכי הפסטה יחד בקערה עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. עוטפים בניילון ומניחים בצד לרבע שעה. 2מכינים את הציר: מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את כל שאר המצרכים כולל העצמות וללא הזעפרן והחמאה ומטגנים כמה דקות. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי ומבשלים 45 דקות עם מכסה (או 20-30 דקות בסיר לחץ). 3מכינים את המילוי: במעבד מזון קוצצים את כל מצרכי המילוי. מתבלים במלח ופלפל (אפשר גם להוסיף חלבון ביצה שיקשור הכל יחד). 4במכונת פסטה מרדדים את הבצק בחלקים. מתחילים בעובי הכי גדול ויורדים בהדרגה עד הכי דק. 5קורצים עיגולים מהבצק עם חותכן עוגיות. 6מניחים כפית מילוי בכל עיגול, סוגרים לחצי ומקפלים. 7מסננים את הציר שבישלנו לתוך סיר קטן, מרתיחים, מתקנים תיבול, מוסיפים זעפרן וקצת חמאה ומבשלים בתוכו את הכיסוני בצק עד שהם צפים. 8מטבלים את פילה הדג במלח ופלפל. 9מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הדג על צד העור עד שקריספי, הופכים לחצי דקה לצד השני. 10בצלחת ממלאים ציר ורביולי. מניחים את הדג מעל ומטפטפים לימון. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |