
המצרכים :לבצק פריך:
לקרם בוטנים:
אופן ההכנה:1לבצק פריך: בקערה שמים קמח חמאה וסוכר. מפוררים פנימה את קוביות החמאה עד ליצירת מרקם חולי. מוסיפים חלמון ומעבדים ממש מעט, רק עד לבצק רך. משטחים לדיסקית ומעבירים לקירור לחצי שעה לפחות. 2מערבבים את כל חומרי הקרם בקערה או במיקסר עם וו גיטרה ושומרים בצד. 3הרכבת הטארט: מרדדים על משטח מקומח את הבצק לעלה בעובי 2 ס"מ. 4משמנים רינג בחמאה, ועל נייר אפייה מקומח "מלבישים" את הבצק על הרינג. בעזרת סכין מורידים עודפי בצק משולי הרינג. מקפיאים למשך 15 דק לפחות. 5ממלאים את הרינג עם הבצק הקפוא בקרם הבוטנים - חשוב למלא רק שלושת רבעי גובה, כי הקרם תופס נפח באפייה. 6אופים ב-180 מעלות 30-25 דקות, עד שהקרם תפוח, שחום ונראה יציב. להיזהר מייבוש הקרם באפייה. 7מגישים עם כדור גלידה בצד. מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים תגיות:מאסטר שף ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |