אוכל
אוכל

קציצות דגים בטחינה לצד פילה פרידה אדומה על מצע של מנגו

חגיגת דגים שלמה, צבוענית ואסתטית שתעקוץ אותכם בטעמים מפתיעים

|מאסטר שף| פורסם21:00
פרידה על מנגו לצד קציצות טונה (תמונת AVI: mako)
Rating:1.73reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

לקציצות

  • נתח של טונה אדומה
  • 1 פלפל חריף
  • 4 שיני שום
  • מלח
  • צרור גרגירי נחל
  • ביצה
  • שמן לטיגון
  • שמן זית
  • 1 עגבנייה
  • 1 לימון קלוף
  • טחינה גולמית
  • מיץ מחצי לימון

לפילה הדג

  • 2 פילטים של פרידה אדומה
  • מקל וניל
  • רבע לימון קלוף
  • 1 מנגו
  • 2 אפרסקים

אופן ההכנה:

1טוחנים את הטונה עם הפלפל החריף, 2 שיני שום, מעט מלח וגרגירי הנחל. מוסיפים לתערובת ביצה אחת ולשים היטב.

2יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים בשמן עמוק.

3מחממים שמן זית במחבת גדולה, חותכים 2 שיני שום ומטגנים חצי דקה, מוסיפים עגבנייה חתוכה לקוביות ומבשלים על אש נמוכה עד לקבלת רוטב סמיך.

4חותכים את הלימון הקלוף לקוביות, מוסיפים לרוטב וממליחים לפי הטעם. לאחר מכן מכניסים פנימה את הקציצות.

5מערבבים את הטחינה עם מיץ לימון, מים קרים ומעט מלח.

6מחממים שמן במחבת קטנה, מניחים את פילה הפרידה על הצד של העור ומכסים את המחבת במכסה.

7טוחנים את הפירות במעבד מזון עם מקל הוניל והלימון.

8הגשה: יוצקים מעט ממחית הפירות לאמצע הצלחת, מניחים את הפילטים של הפרידה על מצע המחית, מסדרים מסביב את קציצות הדגים ואת רוטב הטחינה מוזגים על הקציצות. תיהנו.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il