
המצרכים (2 מנות):לבשר:
לבצק:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מכינים את הבשר: בסיר לחץ מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל. להוסיף את זנב השור ושומן הכבש ומטגנים עוד כמה דקות. מוסיפים את המלח, השום, הכמון והלימון הפרסי ומערבבים. מוסיפים מים עד לכיסוי ומבשלים כשעה, עד שהבשר רך. 2במעבד מזון שמים את הקמח, הביצים והחלמונים ומעבדים בפולסים קצרים. תוך כדי מוסיפים לאט-לאט את השמן והמים. ממשיכים לעבד עד לקבלת גוש אחיד של בצק. אם הבצק דביק מדי מוסיפים קמח. 3מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח, מקמחים את הידיים ולשים מעט. הבצק אמור להיות יבש ולא גמיש. מרדדים את הבצק במכונת הפסטה וחותכים לרצועות. 4מכינים את הרוטב: מחממים במחבת את שמן הזית. מוסיפים את העגבניות והשום ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות. מוסיפים מלח לפי הטעם. 5מוציאים את הבשר והשומן מסיר הלחץ ומפרקים את הבשר בעזרת הידיים. מוסיפים למחבת הרוטב מעט מציר הבישול של הבשר ומבשלים את הרוטב עד שהוא מצטמצם מעט. 6מביאים לרתיחה מים בסיר ומבשלים בהם את הפסטה 2-3 דקות. מעבירים לרוטב. מוסיפים גם את הבשר המפורק ומערבבים. מגישים מיד. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |